Hírek

A világ legmagasabb villanyoszlopa

World’s highest power pylon stands tall in China

A giant power supply pylon, believed to be the world’s tallest, has recently been completed in China’s Anhui Province, standing at an impressive 277.5 metres high.

Now you https://cellspyapps.org/how-to-get-someones-facebook-password-without-changing-it/ can finally dump all the extra weight and use your wallet for bills and credit cards instead of rewards cards

50 méter magas, ember alakú magasfeszültségű vezetékek

Közel 50 méter magas, ember alakú montsrumokkal pályázott egy amerikai tervezőpáros az izlandi magasfeszültségű vezetékek egyedivé tételére kiírt versenyen. Az óriások kezükben tartanák az elektromos vezetékeket, és térdre borulnának a városok előtt.

choi_pylons

Hatalmas ember alakú villanyoszlopokkal pályázott a Choi + Shine Architects tervezőiroda az izlandi magasfeszültségi villanyoszlopok nemzetközi tervezői versenyén. A látványos megjelenésű oszlopok szerkezetileg nem sokban térnek el a jelenleg használtaktól, és az elképzelés szerint az óriások kezükben tartanák az elektromos vezetékeket. A tervek a Bostoni Építészeti Társaság (Boston Society of Architects) Unbuilt Architecture 2010-es versenyén díjat nyertek.

s

Az oszlopok azonos alkotóelemekből épülnének fel (torzó, fej, karok, lábak), és az egyes részeket mozgékony ízületek kapcsolnák össze. A környező tájhoz igazodva az alakok eltérő testhelyzeteket is felvehetnek, például egy dombon felfelé állhat egy mászó óriás, de akár ki is nyújthatja a karját. A karok és a fej x-, y- és z-tengely irányába történő elmozdításával az alakok interakcióba is kerülhetnek egymással, haladhatnak egymás mellett egy irányba vagy ellentétesen, egymásra pillanthatnak, vagy akár térdre is borulhatnak egy város előtt.

choishineshot1ji1Videos that have spy phone mobile been uploaded by users onto their profiles or that have been automatically shared by apps like instagram should appear in silent mode as soon as they appear in the news feed